Onze missie

Tijdens mijn werk als lerares op een basisschool maar zeker ook in mijn privéleven heb ik gemerkt dat iedereen soms aandacht nodig heeft zonder dat hij of zij er om vraagt. Iedereen wil wel eens een compliment of een aai over de bol. Dit kleine gebaar kan een enorm gevoel van waardering geven, maar ook steun. Steun in moeilijke tijden of in periodes van twijfel of tegenslagen. Tegenwoordig is het al niet meer bijzonder dat iemand je via social media feliciteert, ze krijgen er tenslotte een herinnering voor.

Zelf probeer ik altijd om alles te denken, attent te zijn. Het gekke is wel dat ik het gewoon vind om bij een ander te doen maar moeilijker vind om het te ontvangen.

Ik hoop dat mensen weer leren om om elkaar te denken. Elkaar te waarderen zoals ze zijn. Met mijn site hoop ik mensen inspiratie te geven om dit weer te doen. Met o.a. handgemaakte producten iemand laten weten dat je aan ze denkt wat de gelegenheid ook is.

Liefs Danielle van Dijk

"Met een klein gebaar wil ik mensen vertellen hoe bijzonder ze zijn en ze steunen waar nodig. Puur en recht uit het hart!"

Onze waarden

Respect voor jezelf en naar elkaar staat voor mij hoog in het vaandel. Zelf ben ik weleens op zoek geweest naar de balans. Vond ik het makkelijker om te geven dan te krijgen. Het gevoel, de ervaring van het geven is fijn. Niet iedereen zit altijd te wachten op een luisterend oor, maar een kaartje of iets kleins geeft je toch even dat warme gevoel dat je er niet alleen voor staat. Of gewoon dat een ander aan je denkt. Zeker als het recht vanuit je hart komt.

Dit pure probeer ik ook door te voeren in de producten. Alle producten worden met de hand gemaakt.

Onze producten

De producten worden met de hand gemaakt. Voor de kaarsen wordt soya-wax gebruikt, wax op natuurlijke basis. Iedere kaars wordt met de hand gegoten.

De gelukspoppetjes worden met de hand geschilderd en in elkaar gezet.

Alles wordt in een persoonlijk pakket naar u gestuurd.

Onze klanten

Onze klanten zijn mensen die net als ik graag om een ander denken. Met een klein gebaar een ander en zichzelf beter willen laten voelen. Ze houden van onze mooie, natuurlijke met de hand gemaakte producten en onze persoonlijke service.