Over Liefs

Ik ben Daniƫlle, getrouwd en heb 3 fantastische kinderen. Al jaren ben ik juf in het basisonderwijs. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ze ieder op hun eigen niveau verder te helpen.

Daarnaast ben ik nog altijd op zoek naar; Waar krijg ik energie van ? Ondernemen vanuit mijn hart. Er voor mensen zijn, aan ze denken.... Ik heb gemerkt dat ik daar steeds minder tijd voor heb, maar ik vind het zo belangrijk. Ik probeer attent te zijn; een kaartje, een berichtje...

Wat maakt mij uniek? Ik ben niet uniek, maar vind het wel belangrijk dat een ander zich speciaal kan voelen. Daar draag ik graag aan bij. Geven is een vorm van liefde verspreiden, vanuit je hart zonder iets terug te verwachten. Je laat een ander voelen dat je om ze geeft. Het feliciteren van iemand via social media is al niet meer speciaal. Je wordt er aan herinnerd dat iemand jarig is. Ik denk dat we steeds meer terug gaan naar de attenties en tijd voor elkaar. Hieruit ontstond het idee van Liefs... Iets wat ik eigenlijk zelf al jaren bij mijn familie en vrienden probeer te doen, omgezet in Liefs.